Event/mingel

Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild.

Idag efter jag fikat med Sofia och vi pratat musik, musik, musik och musik så gick jag förbi gymmet “Rosa skrot” där min vän Terése hade releasefest för sin bok “Viktigt – från matmissbrukare till träningsförebild” där hon skriver om sin resa som lite knubbigt barn till anorektiker till träningsinstruktör och bloggare – en inspiratör som berör tusentals människor varje dag!

När jag lärde känna Tess så var hon frisk och hade varit det i ett par år så jag har inte vetat någonting om hennes sjukdom förutom det lilla som kommit upp någon gång i bland när vi har suttit och fikat.
Men bara av att ha bläddrat lite i boken och tittat på de bilderna hon tagit med i boken så förstår jag att det här måste ha varit en väldigt svår bok att skriva för hon lämnar verkligen ut sig själv och blottar hela sin historia.

Jag har inte ord för att beskriva hur stolt jag är över min vän!!!! Det krävs så mycket mod att skriva en så här personlig bok och jag är övertygad om att den kommer hjälpa många vilsna flickor och pojkar och förhindra att de blir lika sjuka som du tyvärr blev.
Stort grattis, Tess!!
På några veckor har du fött världens sötaste dotter och släppt din första bok.
Du är bäst och en sann inspiration!!!

Jag bad om lite pepp i min bok eftersom jag börjar med rehab på måndag så ingen tror att jag har en ätstörning.

4 thoughts on “Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *