Camilla Gervide

Kallhälls 4H-gård hade öppet hus.

I går tog storasyster, jag och lilla palt bilen till Kallhälls 4H-gård där de hade öppet hus med Astrid Lindgren-tema.
En prickig fjording som Lilla gubben var pricken(!) över i’et och Malte och jag åkte vagn bakom den med Karlsson på taket vid tömmarna.
Jag älskade att få gå in till alla djur och gosa men Malte var lite skeptisk till att stora bääbäää inte alls ville ha hans hö och oroade sig för att fåren skulle frysa när han såg några tjejer karda ull.
Lilla gullunge! <3

Jag insåg att jag fortfarande vill ha en minigris. Efter att min gamla granne blivit blåst och fått en vanlig gris istället som till slut vägde 100 kilo så var jag inte så sugen längre men efter att ha fått se riktiga minisar igår så viiiiiill jag ha en. Tänk er Dexie, Curtan och bejkon.. Vilket gäng!

Tack Kallhälls 4H-gård för en toppendag!


2 thoughts on “Kallhälls 4H-gård hade öppet hus.

 1. Hej

  Vad roligt att ni har varit på besök på vår 4HGård öppethus och hoppas ni fick en rolig dag på gården.

  Har en frågan gällande om vi skulle kunna få använda dessa bilder till reklam för vår 4HGård?

  Med vänliga hälsningar

  Diana (karlsson på taket)
  Kallhälls4HGård

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *