Artister, Dagens låt, Musik

Zayn – Pillow talk

zaynmalik5

När Zayn Malik lämnade One Direction var det nog många flickhjärtan runt om i världen som gick i tusen bitar.
Sorgen som de nog kände – och känner – kan jag verkligen identifiera mig med. MITT hjärta brast när Geri lämnade Spice Girls och sorgen jag upplevde var verkligen på riktigt.
Nu kan jag skratta åt det men är man 14 år och något sånt här händer så blir det på riktigt.

Nu har Zayn släppt sin första singel som soloartist och jag är rädd att dessa Directioners inte kommer bli riktigt nöjda med den.
Zayn har lämnat bubbelgumspoppande bakom sig och presenterar sig själv med ett mycket mer moget sound – jag får lite Justin Timberlakefeeling av den.

Jag lyssnade på den i bussen på väg till jobbet och tyckte – bläääää – och stängde av innan den var klar men precis som jag skrev igår om “I can’t feel my face” så kändes den som en helt annan låt när jag lyssnade på den för andra gången.
Den är lite av en “acquired taste” och jag hoppas att han får en chans hos den lite äldre publiken och att de inte avfärdar honom som avdankad boybandkille.
Det tror jag inte eftersom han har relativt tunga namn bakom sig. Singeln skrev Zayn tillsammans med Anthony Hannides and Michael Hannides från MYKL och Levi Lennox, som också står som producent.

Jag hoppas att Zayn får en äarlig chans hos lyssnarna. Oavsett vilket så kommer nog videon spelas så det ryker på Youtube – han är mumsigmumsigt snygg tillsammans med supermodellen Gigi Hadid. Om nom nom.. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *