Camilla Gervide

Vad gör jag hela dagarna?

Inne på Bloggbevakning skrev jag ett inlägg om livet som influencer och det var då någon som ville veta hur mitt liv ser ut nu när jag inte har ett heltidsjobb OCH bloggen utan bara bloggen.
Ingen dag är väl riktigt den andra lik men mitt första inlägg kommer upp kl 06.00 – vilket givetvis är tidsinställt från kvällen innan.
Nästa inlägg som kommer upp kl 09.00 är ibland tidsinställt, ibland inte. Det beror på om det finns någonting intressant nog att tidsinställa, annars skrivs det och kommer upp i realtid.
Fram till klockan 21.00 när kvällens sista inlägg postas kommer det upp mellan 8-10 inlägg om dagen, ibland fler men väldigt sällan färre än 8 på en vardag.

Jag spenderar ungefär 3-5 timmar om dagen på att läsa, följa och bevaka sociala medier och saker relaterade till dem – utöver att skriva själva inläggen. Det är bloggar, Instagram, Twitter, Snapchat, Tumbler, Pintrest, Facebook och andra nyhetssidor för att samla material till dagens inlägg.
Några inlägg tidsinställer jag när jag ska på sjukgymnastisk, läkarbesök och andra prylar och inläggen som kommer upp efter kl 17 vill jag gärna ha klara när barnen kommer hem från skolan för att hjälpa dem med läxor, laga middag och liknande.
Runt 21 brukar jag sätta mig och skriva inlägget till morgonen efter som ska upp 06.00.

Ungefär så ser min dag ut. Ibland får jag så mycket “bloggvirke” att jag knappt vet hur jag ska kunna få plats med allt och ibland finns det ingenting alls att skriva om så mina dagar går så klart också upp och ner, men ungefär så.

Kommentarsfältet försöker jag ha koll på så ofta jag kan, även om jag är iväg på någonting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *